Retourneren

Je bent hier:

U heeft recht om uw product te retourneren naar ons bij gebreken. Welke voorwaarden hieraan verbonden zijn kan je lezen in onze algemene voorwaarden. Hieronder vindt u het retourneren formulier dat u kunt invullen voor de aanvraag van een retour. Wil je iets retourneren kun je ook altijd eerst contact opnemen met één van onze medewerkers.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

download algemene voorwaarden

BEKIJK

 het formulier voor herroeping hieronder

DOWNLOAD

d het formulier voor herroeping hiernaast

Modelformulier voor herroeping Home essentials V.O.F.

KvK-nummer 69728240

 

 

 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

  • Aan: Home essentials

Semarangstraat 27a

info@home-essentials.nl

 

 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

 

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

  • [Naam consumenten(en)]

 

  • [Adres consument(en)]

 

  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Onze kernwaarden

Eigenschap logo

Inlevingsvermogen

Home-Essentials heeft een uitstekend inzicht als het om de behoefte en de verwachtingen van de klant gaat, maar ook wat belangrijk is in hun omgeving. Dan hebben we het natuurlijk over thuis, daar waar je wakker wordt en s’avonds weer tot rust komt. Wij weten dus heel goed wat de klant graag wil, en wat de klant bezighoudt. Dit doen wij niet alleen door ons in te leven, maar ook constant de verwachtingen net een stap voor te zijn. Dit mag u als klant van ons verwachten, dit zijn onze kernwaarden.

Eigenschap logo

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Prijs/kwaliteit verhouding, dat is een essentieel deel waar Home-Essentials altijd mee bezig. Top kwaliteit dat is wat we dan ook leveren, en ook nog voor een scherpe prijs. Daar blijft het uiteraard niet bij want het gaat natuurlijk om meer, veel meer. Service, klantgericht zijn en vriendelijk, want ook dat is kwaliteit. Dat is wat wij leveren, elke dag van het jaar.

Eigenschap logo

Integere bedrijfvoering

Als het om ondernemen gaat heeft Home-Essentials een goede structuur. Normen en waarden zijn een belangrijk deel van onze kernwaarden en daarom zijn ze zoals u ze mag verwachten. Hierdoor hebben wij een integere cultuur ontwikkeld binnen Home-Essentials. Waardoor wij heel sterk zijn in kwaliteit en service leveren op elk vlak.


Contactinformatie

Adres:Semerangstraat 27a

Postcode: 9715JS Groningen

Email: Info@home-essentials.nl

Tel: 050-2300865