Over Ons

Je bent hier:

WAAROM KIEZEN VOOR Home-Essentials?

De Unieke Home-Essentials ervaring

Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit voor de juiste prijs .
De producten van Home-Essentials zijn Eco- vriendelijk geproduceerd in West Europese landen zoals Zwitserland en Italië en niet in goedkope productie landen zoals China.
Hierdoor voldoen de producten aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Home-Essentials is een echte specialist als het gaat om kwaliteit. Wij gaan geen enkel probleem uit de weg , of het nu om een air-frayer, koffiezet apparaat, stofzuiger , of ander huishoudelijk apparaat, wij hebben er altijd een oplossing voor!
De werknemers van Home-Essentials hebben  jaren ervaring en een grote passie voor huishoudelijke producten!
De geweldige structuur binnen Home-Essentials is een garantie voor een tevreden klant. U kunt vrijblijvend  advies vragen zodat u zeker bent van een perfect en passend product.

Onze professionals van Home-Essentials halen naast een grote passie voor huishoudelijke producten ook voldoening uit een tevreden klant. Van elk product dat ons magazijn rijk is kunnen wij zeggen dat het de beste prijs-kwaliteit verhouding bevat.

gezellig gezin

De producten en service die wij leveren bij Home-Essentials zijn zeer onderscheidend en wij hopen u snel te mogen ontvangen als klant zodat u het product en de service zelf kunt ervaren.
Zodra u een keuze heeft gemaakt uit het uitgebreide assortiment, zorgen wij dat deze schitterende producten door uw besteld , met uiterste zorg voor uw product door ons op een zeer snelle en verantwoorde manier bij u afgeleverd worden.

 

Als u veilig online wil shoppen en de beste prijs-kwaliteit verhouding en service zoekt
en/of gebruik wil maken van advies van onze professionals.

Home-Essentials is ALTIJD de beste keuze!

Onze kernwaarden

Eigenschap logo

Inlevingsvermogen

Home-Essentials heeft een uitstekend inzicht als het om de behoefte en de verwachtingen van de klant gaat, maar ook wat belangrijk is in hun omgeving. Dan hebben we het natuurlijk over thuis, daar waar je wakker wordt en s’avonds weer tot rust komt. Wij weten dus heel goed wat de klant graag wil, en wat de klant bezighoudt. Dit doen wij niet alleen door ons in te leven, maar ook constant de verwachtingen net een stap voor te zijn. Dit mag u als klant van ons verwachten, dit zijn onze kernwaarden.

Eigenschap logo

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Prijs/kwaliteit verhouding, dat is een essentieel deel waar Home-Essentials altijd mee bezig. Wij willen aan u top kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. En daar blijft het niet bij want het gaat natuurlijk om meer, veel meer. Service, klantgericht zijn en vriendelijk, want ook dat is kwaliteit Dat is wat wij leveren, aan u, elke dag van het jaar.

Eigenschap logo

Integere bedrijfvoering

Als het om ondernemen gaat heeft Home-Essentials een goede structuur. Wij hechten veel aan de normen en waarden en deze zijn zoals u ze mag verwachten. Hierdoor hebben wij een integere cultuur ontwikkeld binnen Home-Essentials. Waardoor wij heel sterk zijn in kwaliteit en service leveren op elk vlak.


Contactinformatie

Adres:Semarangstraat 27a

Postcode: 9715JS Groningen

Email: Info@home-essentials.nl

Tel: 050-2300865