Contact

Je bent hier:

BEREIKBAAR OP

Maandag:  9:00 tot 16:00

Dinsdag: 9:00 tot 16:00

Woensdag: 9:00 tot 13:00

Donderdag: 9:00 tot 16:00

Vrijdag: 9:00 tot 16:00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Contact

Bekijk hier onze contact gegevens of vul het contact formulier in

FAQ

Vind hier het antwoord op de veelgestelde vragen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes!


Contactinformatie

Adres:Semarangstraat 27a

Postcode: 9715JS Groningen

Email: Info@home-essentials.nl

Tel: 050-2300865

Onze kernwaarden

Eigenschap logo

Inlevingsvermogen

Home-Essentials heeft een uitstekend inzicht als het om de behoefte en de verwachtingen van de klant gaat, maar ook wat belangrijk is in hun omgeving. Dan hebben we het natuurlijk over thuis, daar waar je wakker wordt en s’avonds weer tot rust komt. Wij weten dus heel goed wat de klant graag wil, en wat de klant bezighoudt. Dit doen wij niet alleen door ons in te leven, maar ook constant de verwachtingen net een stap voor te zijn. Dit mag u als klant van ons verwachten, dit zijn onze kernwaarden.

Eigenschap logo

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Prijs/kwaliteit verhouding, dat is een essentieel deel waar Home-Essentials altijd mee bezig. Wij willen aan u top kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. En daar blijft het niet bij want het gaat natuurlijk om meer, veel meer. Service, klantgericht zijn en vriendelijk, want ook dat is kwaliteit Dat is wat wij leveren, aan u, elke dag van het jaar.

Eigenschap logo

Integere bedrijfvoering

Als het om ondernemen gaat heeft Home-Essentials een goede structuur. Wij hechten veel aan de normen en waarden en deze zijn zoals u ze mag verwachten. Hierdoor hebben wij een integere cultuur ontwikkeld binnen Home-Essentials. Waardoor wij heel sterk zijn in kwaliteit en service leveren op elk vlak.